Calm Kids is een psychologenpraktijk met persoonlijke en creatieve werkwijze. Elk kind en elk gezin is uniek. We spelen zoveel mogelijk in op ieders specifieke behoeften, karakter en interesses. Daarom zijn onze behandeltrajecten nooit standaard en ook nooit helemaal hetzelfde. Natuurlijk is de inhoud van behandeling heel belangrijk, maar de manier waarop behandeling ingezet wordt is bij ons nét zo belangrijk. Op dit moment zijn we met z’n vijven, een praktijkmanager en een gevarieerd behandelteam (psychologie, orthopedagogiek, speltherapie & PMT). We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze locatie in Duiven en/of Zevenaar.


Wie zoeken wij?

Het allerbelangrijkste wat we zoeken in onze nieuwe collega is een intense passie om kinderen, jongeren en ouders te helpen, gecombineerd met het lef om dat ook buiten de gebaande kaders durven te bereiken. Behandeltrajecten mogen creatief worden ingevuld waarbij je aanvoelt wat passend is bij dit specifieke kind of dit specifieke gezin. We zoeken een regiebehandelaar die kwalitatieve behandeling kan vertalen in creatieve en oplossingsgerichte interventies. In onze praktijk zien we veel jonge kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Ervaring met (een vorm van) speltherapie of creatieve therapie een pré.

De praktijkeigenaar is een psycholoog/speltherapeut i.o. tot systeemtherapeut met ruime ervaring in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast heeft ze een passie voor ondernemen en wil graag bijdragen aan (technologische) innovatie in het zorgveld. Idealiter zoeken we iemand met een ondernemende instelling die graag meedenkt over de potentiële mogelijkheden voor ontwikkeling van behandeling van zowel kinderen, jongeren, als (jong)volwassenen.


Wat ga je doen?

 • Zelf behandelen van kinderen, jongeren, en hun ouders met uiteenlopende hulpvragen.
 • Je denkt mee in behandelingen en diagnostiektrajecten van collega’s en neemt de rol van regiebehandelaar op je.
 • Binnen je werk denk je buiten de kaders om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de client.
 • Je denkt mee over de ontwikkeling van nieuw behandelaanbod en andere beleidsmatige processen.


Wij vragen

 • Een BIG registratie als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in zowel behandeling als (handelingsgerichte) diagnostiek.
 • Goed kunnen samenwerken binnen een enthousiast team.
 • In staat om te coachen op verschillende niveaus en gericht op verschillende persoonlijkheden.
 • En het allerbelangrijkste: een bruisende persoonlijkheid en veel passie voor het helpen van kinderen, jongeren en hun ouders.


Wij bieden

 • Een fijne en inspirerende werkomgeving (met kantoorkonijn) voor 8 – 24 uur per week (wellicht is in de toekomst indien gewenst uitbreiding van uren mogelijk).
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO GGZ.
 • Een jaarcontract met de intentie om over te gaan tot een vast dienstverband. Indien gewenst behoort een samenwerking op ZZP-basis ook tot de mogelijkheden.
 • Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.
 • Een plek binnen een fantastisch team dat houdt van samen lachen en koekjes eten.
 • De mogelijkheid om je bezig te houden met het leukste vak dat er is!


Reageren

Bekijk eerst vooral de website www.calmkids.nl om een beeld te krijgen van onze praktijk. Als je wilt reageren, stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@calmkids.nl t.a.v. Angela Schuurmans. Je motivatiebrief hoeft geen perfecte sollicitatiebrief te zijn. In plaats daarvan lezen we graag wie jij écht bent, waar jouw passie ligt, waar je ervaring mee hebt (doelgroep, behandelvormen, etc), en wat jij als behandelaar voor onze praktijk kunt betekenen. Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je altijd telefonisch contact opnemen. We horen graag van je!


Deze vacature is geplaatst op 14 juni 2022. De functie is beschikbaar vanaf eind 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.