Mijn naam is Anke. Je kunt mij zien wanneer je in Duiven naar de praktijk komt. Wanneer je naar de praktijk belt, is de kans groot dat je mij te spreken krijgt. Op veel vragen kan ik al direct antwoorden geven en anders zorg ik dat een van de behandelaren terugbelt.

Ik zorg er voor dat de behandelaren bij Calm Kids hun werk goed kunnen doen. Achter de schermen ben ik altijd allerlei dingen aan het regelen. Bijvoorbeeld de administratie die goed moet worden bijgehouden. Maar ik heb ook de hele leuke taak om te zorgen dat er altijd genoeg knutselspullen zijn. Ik shop daarvoor regelmatig de Action leeg.

Ons doel is om van Calm Kids de allerleukste en gezelligste praktijk ooit te maken. Mocht je nog tips hebben voor ons om het nóg leuker te maken, laat het mij dan weten!

Werkdagen

  • Maandag, locatie Duiven
  • Dinsdagochtend, locatie Duiven
  • Donderdag, locatie Duiven
  • Vrijdagochtend, locatie Duiven


E-mail: info@calmkids.nl