Hoi! Ik ben Nicole en ik woon met samen mijn gezinnetje in de Achterhoek. Ik ben beeldend therapeut en in mijn vrije tijd werk ik ook graag zélf met verf, krijt, potloden en allerlei ander beeldend materiaal.  

Bij mij kom je onderzoeken wie je bent, wat bij je past en wat je prettig vindt. Beeldende therapie is een ervaringsgerichte therapievorm en het leuke eraan… is dat je hiervoor helemaal niet creatief hoeft te zijn (wat vaak wel gedacht wordt). Met materialen als klei, verf, krijt, en 3D materiaal ga je op onderzoek uit en creëer je werken waar we naar kunnen kijken. We kijken samen naar het proces van start tot eindresultaat en oefenen door het doen van verschillende werkvormen de dingen die je graag wil leren. Soms doen we dit samen, soms doe je dit zelf en ondersteun ik je in dit proces. We gaan op zoek naar hoe je kunt veranderen, ontwikkelen, groeien of juist kunt accepteren zodat de klachten die je ervaart afnemen en je in je kracht komt te staan.  

Naast beeldende therapie werk ik ook vaak met ACT4Kids methode, waarbij je kinderen en jongeren leert om hun hart te volgen en om te gaan met verlies, falen, afwijzing en ongeluk. Daarnaast werk ik als beeldend therapeut ook met gezinnen. Wanneer we met het hele gezin aan de slag gaan kan dit mooie (nieuwe) inzichten opleveren rondom bijvoorbeeld interactie, communicatie en samenwerking. Er zijn veel mogelijkheden met beeldend materiaal en dat zorgt ervoor dat ik telkens nog verrast wordt door ideeën van kinderen en tieners. Dát is het leuke aan mijn werk; samen ontdekken.

Nicole Stoel-Radstake


Werkdagen

  • Maandag, locatie Zevenaar
  • Woensdag, locatie Zevenaar
  • Vrijdag, locatie Zevenaar


E-mail: nicolestoel@calmkids.nl