Hoewel de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd compleet, foutloos en actueel is. Praktijk Calm Kids is niet aansprakelijkheid voor eventuele fouten of omissies. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van professioneel medisch advies, medische zorg, een diagnose, of behandeling van een gekwalificeerd zorgverlener. De informatie op deze website kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

Informatie op deze website is in sommige gevallen gebaseerd op externe bronnen, zoals bijvoorbeeld de onderzoeksuitkomsten van wetenschappelijke onderzoeken. In deze gevallen zijn duidelijke verwijzingen naar deze bronnen opgenomen. Dit zijn externe links naar andere websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Praktijk Calm Kids heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Foutmeldingen of andere technische problemen? Wilt u dit aan ons doorgeven via info@calmkids.nl?