Hou je ervan om te lezen? In onze locatie in Duiven hebben wij Henk’s Minibieb! Jong en oud kunnen hier boeken lezen, lenen en ruilen. Wanneer je langskomt voor een afspraak, maar ook als je gewoon eens in de buurt bent.

Wat is een minibieb?

Minibiebs zijn ontstaan vanuit het idee dat we het in de samenleving met elkaar leuker kunnen maken. Er ontstaan steeds meer initiatieven van burgers om elkaar te helpen. Buurtkastjes met eten, stekjes en planten die geruild worden, en zo ook de inmiddels bekende minibieb kastjes. Je kunt zonder lid te zijn boeken lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar.

Onze Minibieb heet Henk’s Minibieb. Als dank dat deze Minibieb gemaakt mocht worden de centrale ruimte van het pand, is deze vernoemd naar de eigenaar. Henk’s Minibieb is aangesloten bij www.minibieb.nl.


Ruil bij ons boeken die je niet meer hoeft en kies een ander boek!

Wanneer je geen ander boek kunt terugzetten, dan mag je ook gewoon een boek lenen. Nadat je het hebt gelezen kun je dit boek terugbrengen naar onze Minibieb, maar je mag het ook in een andere Minibieb zetten of aan iemand anders geven.

Oude boeken die maar wat in je kast staan te verstoffen, mag je altijd hierheen brengen om de collectie aan te vullen!