Praktijk Calm Kids

Stenograaf 1
6921 EX Duiven

T: 06 39748506
E: info@calmkids.nl


Bereikbaarheid

Calm Kids is het best bereikbaar per e-mail. Doorgaans is de praktijk telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het kan zijn dat u de voicemail krijgt, want tijdens afspraken wordt de telefoon niet opgenomen. Met name in de middag zijn wij vaak niet telefonisch bereikbaar omdat veel behandelafspraken buiten schooltijd plaatsvinden. U kunt ons dan het best bereiken door een e-mail te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen contact met u op.

Buiten kantoortijd en op vrijdag, zaterdag en zondag is de praktijk niet bereikbaar. Door deze beperkte bereikbaarheid biedt Calm Kids geen zorg voor crisisgevoelige problematiek waarbij sprake is van bijvoorbeeld suïcidale neigingen, middelengebruik, of extreme agressie. U wordt dan doorverwezen naar een praktijk of instelling die wel mogelijkheden heeft voor crisisbereikbaarheid. In geval van acute crisis bel met uw huisarts, Veilig Thuis, of Spoedeisende Zorg van Jeugdbescherming Gelderland.Praktijk Calm Kids

Kindertherapie en Psychologie


Calm Kids is gevestigd in het Franklin Business Center op industrieterrein Nieuwgraaf-Centerpoort. De locatie is goed bereikbaar met de auto en ligt op minder dan 1 km van de A12, afslag Duiven of Westervoort. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en de achterzijde van het gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie per bus bereikbaar: lijn 61 Westervoort Station – Duiven Centerpoort Noord: halte ‘IKEA’ of ‘Nieuwgraaf 31’.

De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor hulpdieren. De praktijkruimte ligt op de begane grond.

Franklin Business Center Duiven