Algemene contactgegevens

T: 0316 745529
E: info@calmkids.nl


Hoofdlocatie in Duiven
Franklin Business Center
Stenograaf 1
6921 EX Duiven

Locatie Zevenaar
Gezondheidscentrum Sevenaer
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH Zevenaar

Bereikbaarheid

Calm Kids is telefonisch het best bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Op deze ochtenden krijgt u meestal direct iemand aan de lijn. Buiten deze momenten kan zijn dat u de voicemail krijgt. Wanneer u wilt dat wij u terugbellen, spreek dan de voicemail in of stuur een ons een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen contact met u op.

Buiten kantoortijd, in het weekend en op feestdagen is de praktijk niet bereikbaar. Door deze beperkte bereikbaarheid biedt Calm Kids geen zorg voor crisisgevoelige problematiek waarbij sprake is van bijvoorbeeld suïcidale neigingen, zelfbeschadiging, middelengebruik, of ernstige agressie. Wij moeten u dan doorverwijzen naar een praktijk of instelling die wel mogelijkheden heeft voor crisisbereikbaarheid. In geval van acute crisis binnen uw eigen gezin kunt u het best bellen met uw huisarts. Wanneer u zich ernstig zorgen maakt om een kind of jongere buiten uw eigen gezin, bel dan met Veilig Thuis of Spoedeisende Zorg van Jeugdbescherming Gelderland.

Calm Kids

Kinder- en Jeugdpsychologie


Calm Kids is gevestigd in het Franklin Business Center op industrieterrein Nieuwgraaf-Centerpoort. De locatie is goed bereikbaar met de auto en ligt op minder dan 1 km van de A12, afslag Duiven of Westervoort. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en de achterzijde van het gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie per bus bereikbaar: lijn 61 Westervoort Station – Duiven Centerpoort Noord: halte ‘IKEA’ of ‘Nieuwgraaf 31’.

De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor hulpdieren. De praktijkruimte ligt op de begane grond.

Franklin Business Center