Bereikbaarheid

T: 0316 745529
E: info@calmkids.nl

Praktijk Calm Kids is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Vaak krijgt u direct iemand aan de lijn, maar het kan zijn dat u de voicemail krijgt. Wanneer u wilt dat wij u terugbellen, spreek dan de voicemail in of stuur een ons een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen contact met u op.

Buiten kantoortijd, in het weekend en op feestdagen is de praktijk niet bereikbaar. Door deze beperkte bereikbaarheid biedt Calm Kids geen zorg voor crisisgevoelige problematiek. Wij moeten u dan doorverwijzen naar een praktijk of instelling die wel mogelijkheden heeft voor crisisbereikbaarheid. In geval van acute crisis binnen uw eigen gezin kunt u het best bellen met uw huisarts. Wanneer u zich ernstig zorgen maakt om een kind of jongere buiten uw eigen gezin, bel dan met Veilig Thuis of Spoedeisende Zorg van Jeugdbescherming Gelderland.

Calm Kids, locatie Duiven

Praktijk voor Psychologie en Speltherapie

Hoofdlocatie in Duiven
Stenograaf 1
6921 EX Duiven

In Duiven is Calm Kids gevestigd in het Franklin Business Center op industrieterrein Nieuwgraaf-Centerpoort. Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en de achterzijde van het gebouw. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor hulpdieren. De praktijkruimte ligt op de begane grond.

Franklin Business Center

Calm Kids, locatie Zevenaar

Praktijk voor Psychologie en Speltherapie

Calm Kids Zevenaar

Locatie Zevenaar
Oude Doesburgseweg 57
6901 HH Zevenaar

In Zevenaar is Calm Kids gevestigd in het Gezondheidscentrum Sevenaer, op de eerste etage van het gebouw 'Huisartsen'. Er is een grote parkeerplaats voor het gezondheidscentrum. Dit is betaald parkeren. Bij binnenkomst kunt u de trap of lift nemen naar de eerste etage. Daar is onze wachtkamer. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor hulpdieren.