Mijn naam is Gina en samen met mijn man, kleine dochtertje en ontzettend grote hond woon ik in de Achterhoek. Het is mijn grootste passie om kinderen weer te laten groeien, bloeien, stralen en lachen.

Na het afronden van mijn opleiding tot pedagogisch hulpverlener heb ik meer dan tien jaar gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik heb daar veel geleerd over trauma’s, hechtingsprocessen, autisme, ADHD en het reguleren van emoties. Wat ik daar ook heb geleerd, is hoe belangrijk het is dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt. Omdat er dan pas verwerking en ontwikkeling plaats kan vinden.

Ik merkte dat ik graag op een creatieve manier met kinderen wil werken. Soms heeft een kind of een gezin verdrietige en nare gebeurtenissen meegemaakt. Erover praten lukt niet altijd. Erover spelen vaak wel. Met speltherapie helpen we kinderen met het verwerken van gebeurtenissen. Ook met jongeren ga ik graag op een creatieve manier aan de slag om er samen voor te zorgen dat ze zich weer fijn voelen.

Gina Molleman

Werkdagen

  • Maandag, locatie Zevenaar
  • Donderdag, locatie Zevenaar
  • Vrijdag, locatie Zevenaar


E-mail: ginamolleman@calmkids.nl